Twitter-sjef Jack Dorsey mener at bitcoin kan være internettets opprinnelige valuta

Grunnlegger og administrerende direktør for mikrobloggingsplattformen Twitter, Jack Dorsey, kåret bitcoin som den sterkeste konkurrenten til å bli den ”innfødte valutaen på internett.

Grunnleggeren og administrerende direktøren på Twitter, Jack Dorsey, kåret bitcoin til den sterkeste konkurrenten til å bli den ”opprinnelige valutaen på internett.

I en prat med Reuters viste Twitter og Square CEO Jack Dorsey videre sin forpliktelse og tillit til den ledende kryptovalutaen Bitcoin Up, og kåret den til den sterkeste konkurrenten til å bli den “innfødte valutaen til Internett”. I løpet av det siste tiåret gir Bitcoins vekst en følelse av verdi for investorer – en faktor som Twitter-sjefen mener vil hjelpe BTC å manifestere seg videre. Adopsjonen av krypto har økt ganske betydelig i år blant den pågående pandemien.

Bitcoin kan være internettets opprinnelige valuta

“Jeg tror internett vil ha en innfødt valuta, og jeg tror at Bitcoin sannsynligvis er den beste manifestasjonen av det hittil. Jeg ser ikke at endring gitt alle menneskene som ønsker det samme og ønsker å bygge det til det potensialet, ”sa Jack Dorsey. Twitter og Square CEO sammenlignet videre Bitcoins raske vekst og innflytelse på internett som et “desentralisert og samarbeidsvillig” system som gir alle muligheten til å bygge videre på det. Internett er konsensusdrevet og er bygget av alle, og alle kan endre kurset på det. Bitcoin har de samme mønstrene. Den ble bygget på internett, og alle kan være aktive [utvikle] seg på den, ”la han til.

Bitcoins transaksjonstid og blockchain-effektiviteten kan bli bedre

Jack Dorsey sa at de nåværende utfordringene i Bitcoin- nettverket er den viktigste barrieren for global adopsjon. For det første kunne Bitcoins transaksjonstider og blockchain-effektiviteten være bedre, uttalte han. Det andre problemet de ledende kryptovalutautviklerne bør løse er å „gjøre kryptoen intuitiv for folk.“ Gjennom Bitcoins levetid har tilgang og bruk av Bitcoin blitt hindret av komplekse plattformer for brukere å kjøpe og bruke krypto, en faktor Jack’s Square Crypto og Cash App prøver å løse.